Tentang Penulis

“Jangan lihat pada siapa yang berkata-kata tetapi lihat pada apa yang ingin diperkatakan..”

arahhidup, jurnal perjalanan hidup

milik

seorang hamba Allah bernama

Nur Fatin Halil

Graduan Sarjana Muda

Syariah Islamiyah

Fakulti Pengajian Islam dan Bahasa Arab

Universiti Al-Azhar Kaherah, Mesir

dilahirkan pada 13 Ramadhan 1408H di Kedah

dibesarkan di Selangor

dan kini terus berkelana di bumi anbiya’, Mesir

cintakan ilmu dan tarbiyah

hidup untuk ISLAM dan dakwah

sentiasa dambakan syurga dan redhaNya..

10 thoughts on “Tentang Penulis”

  1. hehe..kire org yang suke bagi comen ar ni..
    i`m proud with u..
    atin bagus!!

  2. unzur ma qola..wala tanzur man qola..

  3. salam ya ukht…

    kirimkn salam ana juga pd kak syitah

    moga terus thabat d atas jln ini…

  4. salam

    asifah ukht…kesilapan yg tidak disengajakan…

    erm, kirimkan salam pd kak Syitah dan warga Mesir yg lain(walaupun mungkin mereka tak mengenali ana~just simple person)

    moga trus success dlm dkwah,risalah, dan ijazah

  5. insyaAllah..syukran semua..

  6. salam fatin..huhu..ni link kamu ek…kiter nak nyibuk aw..kte dah letak link awak dh..huhu

  7. striker f2 maahad said:

    bagus teruskan usaha, doakan saya, hahahahaahahahaahhahahahahahahaahah, hahaahahahahaa

  8. salam ziarah

  9. Van Persie said:

    assalam. kaktin tulis risalah yg best2 lg sprt cite lah skit keadaan banat hira’ yg silam nanti bleh tampal kat skolah. biar kene skit btg hidung diorang heheehe…… apa-apapun baca risalah tanpa penghayatan xde gunanya. walau apapun gunakan platform ini sebaik mungkin untk memberi manfaat kpd org yg dapat menghayati. INSYALLAH…………..

    • nur fatin said:

      Van Persie,
      Betul tu, baca risalah tanpa penghayatan tak ada gunanya. Tapi, kalau kita tulis risalah untuk kenakan batang hidung orang pun tak baik juga. Apapun, pertama sekali niat nak tegur orang mesti baik. Kerana Allah. Baguslah enta ada kesedaran untuk mengubah keadaan banat hira’. InsyaAllah, moga Allah mudahkan. Hidayah milik Dia. Doa banyak2 supaya Allah beri hidayah pada mereka 🙂

      Nanti kaktin fikir nak tulis apa2 yang sesuai.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s